dimecres, 7 d’abril del 2010

7 d'abril

El 7 d'abril de 1960 va ser un dia molt especial. Per causes, en aquell moment inexplicables i degut a un efecte òptic, es va produir una estranya alineació planetària acompanyada d'una pluja d'estels inusual en aquella data.

Hi va haver tot tipus de consideracions del perquè. Es van plantejar tot tipus de conjectures. Es van elaborar més de mil i una hipòtesi. Totes les universitats a més de i cadascuna de les organitzacions científiques mundials van programar tot tipus d'anàlisis i lectures del fenomen.  Sobre la radiació còsmica. Sobre l'efecte que aquesta alineació tindria sobre els éssers vius. Sobre si era la contaminació la que havia produït el fenomen...


Fins i tot, algun pseudocientífic, va augurar que el dia havia estat tan especial què qui l'hagués viscut tindria una energia positiva addicional durant la resta de la seva vida. Per descomptat, les persones nascudes aquest dia, tindrien avantatge sobre les altres al tenir un sobrant d'aquesta energia positiva que potenciaria les seves qualitats biològiques.


Durant tots aquests anys s'han seguit fent una avaluació periòdica del fenomen i de com va afectar a les persones nascudes en aquelles condicions. Durant tots aquests anys hi ha hagut un  seguit d'opinions a favor i en contra de qualsevol de les tesis presentades.


Avui, dia 7 d'abril, cinquanta anys després, s'ha arribat a una nova conclusió majoritàriament consensuada.


Com tot partia d'un efecte òptic, aquest fenomen no ha tingut cap significat especial en l'evolució humana. Totes les persones que van començar la seva vida aquell dia, com les que simplement ja hi eren, com les que han vingut després, no tenen res de diferent amb qualsevol mortal.


Totes les persones faran atxems i badalls. Totes les persones respiraran, tindran ganes de menjar, riuran i ploraran. Gaudiran d'alguns plaers de la vida i patiran algun vicissitud de la mateixa.


Tots els que van nàixer aquell dia, avui tindran cinquanta anys. Esper no en conegueu molts ja que son inaguantables. Ho dic per experiència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo vaig naixer un dia 3 de maig de fa poc mes de cinquanta anys i devia ser açò també, un efecte òptic. Som igual que tothom, més o menys alta, més despistada que alguns, faig badalls, beg suc de taronge natural, contest a algun escrit d'un blog,entre moltes altes coses,clar... res, una mortal més que avui no et vol llevar es protagonisme de ser una persona nascuda un dia 7 d'abril de 1960, un dia tan especial i positiu com tu descrius.
FELICITATS!!
SOL