divendres, 1 de març del 2013

Fester


De vegades un voldria fer desaparèixer totes les paraules amb que ens bombardegen el medis de comunicació sobre el que fan, diuen, pensen i altres, de tot un seguit de personatges d'aquest país que ens diuen que és el nostre però que jo pens que només és d'ells. Bé, no les paraules sinó el que les motiva.

I és què estic esgarrifat, embadalit, sorprès, decebut, emprenyat i no sé quants adjectius més. Tantes mentides. Tantes males històries. Tan enredar la voga...


Pens que falta un fester, un gran foc, per a eliminar tot aquest sobrant d'actituds. Per si es fa, jo ja tenc la llenya preparada.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina pena cremar tota aquesta llenya tallada en gran esforç i carinyo en favor de fer desapareixer uns quants molts d’estafadors amb GENS NI MICA de moral.
No trobas que seria millor fer grans blocs de formigo i en cadescun posar-hi un personatge d'aquets que millor no anomenar, i després fer-los servir de morts per ses barquetes puguin fondarjar-hi a ses platges? aixi encara farien una funció al servei dels ciutadans que poden disfrutar de la mar...
Tot son idees,,, però de crema llenya,res de res... NO S'HO VALEN!!!

Pau Bufoga ha dit...

Totes les possibilitats són bones