dilluns, 26 de juny del 2023

Ses bragues de sa veïna

 

Ses bragues de sa veïna

 

Fa un temps, no gaire llarg, he baratat de veïns.

No, no sé ni qui són ni exactament en quin dia van venir a viure a aquest bloc. Ho he notat per la roba estesa. Sí, els veïns estenen la roba al que per ells és un cel obert i per jo un pati. Per tant, no n’és un secret veure quina roba hi ha estesa esperant que el sol i l’aire l’eixuguin.

Idò, des de fa uns dies he comprovat que la roba no és la mateixa que la que penjava fa un temps. Abans hi havia roba, de mascle i de femella, de talla gran, més la del mascle (clar), roba de feina. Roba del que en diríem normal, la que pots trobar a qualsevol casa d’una família de treballadors.

Uep!, no vull dir que els actuals estadants no puguin ser una família de treballadors, que a més tampoc sé quants són, però l’estil de roba és un poc més elaborada, més alegre, més juvenil, més... Tampoc és que sigui un entès en roba i, a més, només la veig penjada quan surt al pati a estendre la meva. El que si puc afirmar és que la talla no seria la meva ni de bon tros.

Fa un parell de dies vaig trobar unes bragues al pati, enterra. No puc assegurar de qui eren, però, pel que hi havia als estenedors, vaig suposar, eren de la nova veïna, o noves. Eren unes bragues fines, amb transparències, pot ser de les que anomenaríem d’encaix. Una peça per un cos jove.

Com sempre faig en aquests casos de roba caiguda, la vaig deixar al reblador de l’escala perquè, de qui fos, la pogués recuperar. Crec que és per l’únic motiu en què sobrepàs el que és l’entrada comunitària dels pisos arribant a l’inici de l’escala que du als pisos superiors.

Dos dies després, hi havia unes altres bragues al terra del pati i, des d’aquell dia, cada dia hi ha unes bragues diferents. Encara no sé qui hi viu a aquest pis, però començ a sospitar que no és que caiguin, ja que en un parell d’ocasions no hi havia roba estesa als estenedors, sinó que la deixa caure aposta.

Tenc curiositat per a saber qui hi viu. Com és ella o com són sí és que hi viu més d’una persona. Quin és el color dels cabells i si els du curts o llargs. M’agradaria saber com són els seus ulls... I sí, per curiositat. Tot i que crec que ella pot tenir aquesta actitud provocadora ves a saber per quines intencions. La meva és, per la meva condició, simplement curiositat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No sé si estas posat o no en tema de roba interior, peró intueix que sa curiositat et fará sortir de sa teva zona de confort, lo que diriem més enllá de l'arramblador del primer escaló. Imatgina per un moment que te atreveixes a fer unes passes per amunt per satisfer aquest punt d'interes i goses pujar ses escales. Toc, toc...sa porta s'obra i et surten dues joves i et veuen amb sa seva roba interior entre els dits, seria xistos com a minim, en tindriem per riure una estona perque l'atabalament seria evident.

Si arribes a fer-ho ens ho pots contar i descriure ses cares i els dialegs. Volem riure un poc, mai esta demés.