dissabte, 4 de juliol del 2009

A l'inici de l'estiu

Després de la ressaca de les festes de Ciutadella, ressaca de vivències, de records, d'intencions, de sentiments, de.. que no ressaca de begudes espirituoses, i en un començament d'estiu xafogós, és hora de retornar a les obligacions auto imposades i fer que aquest blog recuperi la vida amb noves aportacions d'imatges i paraules.


De les imatges poca cosa hi ha per afegir. Elles ens mostren el que son. Sense cap aportació individual més que ser al lloc, enquadrar i pitjar el disparador. El resultat és el que surt. De vegades amb intenció clara del que es cerca, de vegades, pura casualitat.

Amb les paraules ja n'és una altra qüestió. Hi ha que pitjar moltes tecles i, en pitjar aquestes, el resultat és diferent segons quina és la seqüència. Aquí sí que l'ordre altera el sentit, aquí sí, l'ordre altera el resultat. I tot i què, un intenta que l'ensalada de lletres sigui del gust del lector, no hi ha dubte què, moltes vegades, no s'aconseguix.

Esper que de tant en tant, algun del possibles lectors, gaudesqui del menú.

2 comentaris:

Ana López ha dit...

Molt polida aquesta foto i ses paraules que dius molt certes i misterioses a la vegada....

Ànims per continuar fent coses tan fantàstiques!!

Ana

Anònim ha dit...

ja se que fer un comentari des dia 4 es una mica tardà, pero jo també estic a l'inici de s'estiu i tenc vacances... Vacances!!
Sa foto es molt esclaridora o al menys fa pensar que lo que veus es lo que hi ha.
.... i si, ses paraules escrites son mes complicades i moltes vegades son ses menys encertades segons el tò, maneres i moments, encara que a bon entenidor..... i amb una mica d'empatia tots podem entendre quasi bé tots el sentiments.
una besada
Sol